Airdrop - HNT - Chia sẽ kèo ăn chia 50k$ token HNT từ coinmarketcap. | Kiếm Tiền Trên Mạng - Make Money Online

Hướng dẫn tham gia airdrop ăn chia 50000$ token HNT từ CoinMarketCap (100% ăn)

🎉 1.Đăng kí sàn Binance (ko cần KYC) : https://www.binance.com/vn/register?ref=EOO22OG5
2.Đăng Kí CoinMarketCap : https://coinmarketcap.com/
3.Vào link sự kiện: https://coinmarketcap.com/earn/videos/how-do-i-build-the-peoples-network-and-mine-hnt
Đáp án quiz :
1. What is the total supply of HNT tokens?
Ans: 56107426
2. What type of devices connect to The People's Network?
Ans: Internet of Things (IoT) devices
3. How many IoT devices are expected to need connectivity in the next five years?
Ans: 75 Billion
4. What is the wireless technology Hotspots use to provide coverage?
Ans: LongFi
5. What is the unit of exchange Hotspots earn?
Ans: HNT
6. Which of the below is NOT a way a Hotspot earns HNT?
Ans: Providing Wi-Fi connectivity to nearby phones and computers.
7. What is Helium's novel proof algorithm that is used to verify Hotspots are real and located where they say they are?
Ans: Proof-of-coverage
8. What is the unit of exchange IoT devices use to pay for connectivity?
Ans: Data Credit

x

IvanBlog

About IvanBlog

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :